IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
Szukam Pracy
bibcio88
post Aug 19 2009, 12:34 PM
Post #1

Nowy
*

Grupa: Zarejestrowani
Użytkownik nr: 173

szukam pracy jakiejkolwiek.jestem młoda ambitna i nie boje się ciężkiej pracy najlepiej na terenie Obornik.jeśli ktoś mógłby mi udzielić info gdzie ewentualnie potrzebują kogoś była bym wdzięczna!!( PUP niestety nic ciekawego niema dla kobiet ;( )
Go to the top of the page

+Quote Post
kar87
post Sep 14 2009, 07:41 PM
Post #2

Nowy
*

Użytkownik nr: 253

Witam!
Choć jestem dość młoda(22 lata, wykształcenie średnie), to bardzo chciałabym „zatrzymać się gdzieś na dłużej”, chodzić z uśmiechem do pracy i uśmiech na miejscu zastać każdego dnia.
Z pewnością odnajdę się na stanowiskach związanych z:
- dziećmi(opiekunka),
- sprzedażą (na przykład: odzieży, kosmetyków, obuwia),
czy obsługą solarium. Jestem otwarta na rożne oferty pracy.

Do pracy motywuje mnie przede wszystkim możliwość podnoszenia swoich kwalifikacji i rozwoju. Jestem osobą otwartą, rzetelną i odpowiedzialną.
Dodam tylko, że posiadam aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne i prawo jazdy.

Chętnie podejmę pracę w Obornikach lub okolicy. Z góry dziękuję za wszelkie informacje przesłane na adres: kar87@o2.pl. Pozdrawiam

+Quote Post
patula
post Mar 10 2010, 08:26 AM
Post #3

Nowy
*

Użytkownik nr: 277

Witam serdecznie, jestem absolwentką Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza, mam 25 lat i obecnie jestem osobą bezrobotną poszukującą pracy, najlepiej w sekretariacie bądź ogólnie w administracji ale jestem w takiej sytuacji życiowej, że bardzo chętnie popracuję również jako pracownik fizyczny (do tej pory pracowałam na hali produkcyjnej cztery lata). Jeżeli ktoś miałby namiary na firmę, która potrzebuje pracowników i prowadzi rekrutację to bardzo proszę o kontakt: patrycja3.5@interia.pl. Żadnej pracy się nie boję, bardzo mi na tym zależy i jakby co czekam na wiadomość.

+Quote Post
headhunterz
post Jun 27 2010, 12:30 PM
Post #4

Mieszkaniec
**

Użytkownik nr: 119

nie tylko do Was, ale dla wszystkich szukających pracy... proponuję wejść na google i szukać za granicą, najłatwiej w Londynie, Cardiff czy Dublinie, bo Polaków tam jak nasrane, powiedziałbym nawet że to są już polskie miasta ;p
Ja sam sie zastanawiam co bym robił gdybym teraz wrócił do Polski... i wiecie co? Ciemność widzę... odłożone pieniądze się skończą i co dalej? Za pół roku znowu będzie trzeba wyjechać żeby coś zarobić. I nie wszędzie trzeba znać język, polskich firm nie brakuje.

+Quote Post
jannek
post Jun 30 2010, 06:48 PM
Post #5

Nowy
*

Użytkownik nr: 604

Jeśli chodzi o pracę zagranicą to warto zajrzeć na stronę kariera.pl (tutaj konkretnie: praca za granicą). Znajomy znalazł tam pracę biurową w Londynie, stawka bardzo dobra, warunki również. Nie ma porównania z pracą w Polsce, zarówno pod względem zarobków jak i kultury pracy. Warto jednak każdej ofercie pracy dokładnie się przyjrzeć, sprawdzić firmę, popytać znajomych, itp., bo niestety oszustów też jest dużo.

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 6th September 2010 - 01:13 PM