Mieszkania Na Mlyńskiej |
![]() ![]() |
Mieszkania Na Mlyńskiej |
Mar 8 2010, 12:17 AM
|
|
|
Nowy ![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Dołączył: 7-March 10 Użytkownik nr: 523 |
Witam wszystkich!!!!
Zastanawiam sie nad zakupem mieszkania w bloku przy ulicy Młyńskiej... Czy ktoś może coś powiedzieć na temat okolicy? lub nawet o samych blokach jak się tam mieszka? dużo było o fatalnym dojeździe do Poznania ale czy to dotyczy też godzin wczesnoporannych tj przed godzina 7 rano ? zdarzało mi sie czasem jechać z Rogoźna tak wcześnie i nigdy nie było problemow. pozdrawiam |
|
|
|
| Reklama |
Mar 8 2010, 12:17 AM
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Mar 9 2010, 12:38 PM
|
|
|
Nowy ![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Dołączył: 16-April 09 Skąd: Oborniki Wlkp Użytkownik nr: 108 |
mieszkanie na młyńskiej, pewnie to co na allegro albo na gratce
dojazd: idealny w godzinach jakich odpowiadasz, może czasem trafisz na małe korki na światłach, ale wyjeżdżając z Młyńskiej jedne światła już masz za sobą (Kowanowska), dużo gorzej jest na Os. Leśnym lub bielawach tam codziennie korki korki korki, czasem jadę na Czarnków rano to widzę. Jedyna rzecz to droga do poznania pozostawia wiele do życzenia, ale może kiedyś ją zrobią. Do Euro ma być odwodnica Złotkowo - Swadzim - Komorniki okolica myślę spokojna, nie to co na osiedlu leśnym, spokojniej było by chyba tylko w blokach niedaleko biedronkia, a najspokojniej na betoniarskiej (os złożone z dwóch bloków) blok ok, mam mieszkanie środkowe , także nie mam powodów do włączenia ogrzewania w dzień |
|
|
|
Mar 9 2010, 10:24 PM
|
|
|
Nowy ![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Dołączył: 7-March 10 Użytkownik nr: 523 |
Dzięki za odpowiedź:)
|
|
|
|
Apr 29 2010, 03:14 PM
|
|
|
Nowy ![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Dołączył: 28-March 10 Użytkownik nr: 545 |
Witam!
A ja mam w bezpośrednim pobliżu Młynskiej mieszaknaie na sprzedaż – bardzo atrakcyjne. Zapraszam do kontaktu bezpośredniego: 100mkw@wp.pl Mieszkanie to jest na pewno godne uwagi. |
|
|
|
Jul 5 2010, 08:43 PM
|
|
|
Nowy ![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Dołączył: 5-July 10 Użytkownik nr: 605 |
Witam.
Pilnie poszukuje mieszkania na wynajem-na terenie Oborniki Wlkp i okolice! Moze byc mały metraz nawet kawalerka! Tanie do 400zł.......W starej kamienicy lub gdzie indziej. Bardzo prosze o kontakt! Tel:726006148 lub Tofitka@wp.pl Z góry dziękuje! |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6th September 2010 - 01:14 PM |