IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
[forum] Nowe Forum
admin
post Jan 17 2009, 07:11 PM
Post #1

Administrator
**

Grupa: Admin
Użytkownik nr: 1

Witam wszystkich na nowym forum portalu ObornikiOnline.pl. Mam nadzieję, że Ci, którzy narzekali na funkcjonalność poprzedniego forum, teraz będą zadowoleni. W każdym razie ciekaw jestem Waszych opinii i z przyjemnością przeczytam co sądzicie na temat nowego forum.

Pozdrawiam
Admin
Go to the top of the page

+Quote Post
Reklama
post Jan 17 2009, 07:11 PM
Post #

Reklama

Quote Post
prot
post Jan 17 2009, 09:23 PM
Post #2

Mieszkaniec
**

Grupa: Moderatorzy
Użytkownik nr: 10

Pytanie za 100 pkt a co z tematami i odpowiedziami ze starego forum .....???
chyba nie zostały wywalone ..i bedzie jeszcze można je zobaczyc...
Nowe fotum w sumie jest z tego co widze lepsze lecz wolniej chodzi ale to juz tak jest z szablonami ..pozdr

+Quote Post
admin
post Jan 17 2009, 10:39 PM
Post #3

Administrator
**

To jest właśnie pytanie co zrobić z tematami i odpowiedziami ze starego forum. Nie są wywalone, ale co z nimi zrobić to za bardzo nie mam pomysłu.

+Quote Post
prot
post Jan 17 2009, 10:56 PM
Post #4

Mieszkaniec
**

Ja mam pomysła mozna je zablokowac i wrzucic na jakis link stare forum ....i tylko do odczytu tak aby sobie looknąc...
i 2 sprawa jak Faust sie zjawi to odrazu go na moderatora .bo teraz wiem ze jest taka opcja na nowym forum pozdro

+Quote Post
witch7
post Jan 18 2009, 01:03 PM
Post #5

Nowy
*

Grupa: Zarejestrowani
Użytkownik nr: 7

Ja osobiscie uważam, że faktycznie, to dobry pomysł, żeby odpowiedzi ze starego forum były dostępne w wersji archiwalnej do odczytu. Podjerzewam, że w miare upływu czasu i tu wrócą "stare" aczkolwiek potrzebne i ciekawe tematy. Pozdrawiam.

+Quote Post
Mesmer
post Jan 18 2009, 09:20 PM
Post #6

Nowy
*

Użytkownik nr: 21

Też mam jedną propozycję. Mianowicie do działu z instytucjami dołożyć Obornicki Ośrodek Kultury zamiast "wydarzeń kulturalnych" w ogólnej części. Swoją drogą to nie ma ich zbyt wiele więc może jak zaczneimy pisać posty pod adresm konkretnej instytucji to ktoś się tym wreszcie zainteresuje...

+Quote Post
Pikos7
post Jan 18 2009, 09:25 PM
Post #7

Mieszkaniec
**

Użytkownik nr: 25

Też jestem za dostępem do archiwum starego forum, a co do innych propozycji to: usuwanie zdublowanych postów (zdarzyło mi się to już przy pierwszym poście, a wcześniej chyba nigdy, więc jeśli prawdopodobieństwo dubli jest tak duże to albo Adminie będziesz miał dużo pracy, albo będzie pełno śmieci, albo dodasz może taką funkcję...)

+Quote Post
prot
post Jan 18 2009, 11:43 PM
Post #8

Mieszkaniec
**

Szanowny Adminie pytanie za 2 pkt. czy przewidujesz z czasem innych moderatorów... (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif)
i pytanie za 3 pkt. dlaczego avatary ruchome gif nie są ruchome i
pytanie za 95 pkt. czy można np. wstawić objekt ,filmik np you tube do newsa..
i pytanie za 0 pkt. jakiego koloru jest czerwony maluch (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pozdrawiam

+Quote Post
FaUst
post Jan 19 2009, 09:57 AM
Post #9

Nowy
*

Użytkownik nr: 30

CYTAT(prot @ Jan 17 2009, 10:56 PM) *
i 2 sprawa jak Faust sie zjawi to odrazu go na moderatora .bo teraz wiem ze jest taka opcja na nowym forum pozdro

Wstępnie się zgadzam :> z tym, że 2 sprawy: mało czasu, więc porządki będą robione 'z doskoku', a po drugie już od 1,5 roku nie mieszkam w Obo więc nie wiem czy mam prawo być modem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
admin
post Jan 19 2009, 09:35 PM
Post #10

Administrator
**

CYTAT(prot @ Jan 18 2009, 11:43 PM) *
Szanowny Adminie pytanie za 2 pkt. czy przewidujesz z czasem innych moderatorów... (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif)
i pytanie za 3 pkt. dlaczego avatary ruchome gif nie są ruchome i
pytanie za 95 pkt. czy można np. wstawić objekt ,filmik np you tube do newsa..
i pytanie za 0 pkt. jakiego koloru jest czerwony maluch (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pozdrawiam

Teraz powinny działać animowane avatary (proszę, żebyś przeładował avatar).

W tej chwili można umieszczać tylko obrazki, ale zobaczę jak to wygląda z YouTube bo to ciekawy pomysł i może być przydatne:
(IMG:http://www.obornikionline.pl/images/logo_obornikionline.gif)

Oczywiście przewiduje innych moderatorów, czyżbys sie zgłaszał prot? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) FaUst, to nie jest żadna przeszkoda, więc rozumiem, że się zgłaszasz? Każdy z nas może czasami nie mieć czasu więc jeśli będzie nas kilku to damy radę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
FaUst
post Jan 19 2009, 09:48 PM
Post #11

Nowy
*

Mogę być, ale uprzedzam, że jestem upierdliwy i mam fizia na punkcie regulaminów i netykiety (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
prot
post Jan 19 2009, 11:33 PM
Post #12

Mieszkaniec
**

JA bardziej chyba będę moderowany niż gdybym to ja miał moderować .
.może z czasem gdy więcej ludzi będzie uczestniczyło w forum zrobimy glosowanie i razem wybierzemy kto ma moderować aby nie podejmować zbyt szybkich decyzji ..
A poza tym mam za dobre serce jak na moderatora (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

PS. Po ostatniej rozmowie z Faustem i wiadomości powyżej zaczynam się zastanawiać nad tym ...czy faust nie zadaje się aby z Miodkiem ...

+Quote Post
FaUst
post Jan 20 2009, 07:38 AM
Post #13

Nowy
*

CYTAT(prot @ Jan 19 2009, 11:33 PM) *
PS. Po ostatniej rozmowie z Faustem i wiadomości powyżej zaczynam się zastanawiać nad tym ...czy faust nie zadaje się aby z Miodkiem ...

Od razu z Miodkiem... na niektórych forach robią ze mnie moda-faszystę (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
prot
post Jan 22 2009, 02:07 PM
Post #14

Mieszkaniec
**

pytanie bez punktów drogi Adminie ...dlaczego nie wyświetlają sie na forum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) EMOTKI (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) gdy nie jest się zalogowanym...pozdrawiam

+Quote Post
admin
post Jan 25 2009, 09:34 PM
Post #15

Administrator
**

CYTAT(prot @ Jan 22 2009, 02:07 PM) *
pytanie bez punktów drogi Adminie ...dlaczego nie wyświetlają sie na forum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) EMOTKI (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) gdy nie jest się zalogowanym...pozdrawiam

Niestety sam tego nie wiem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ale spróbuję sie dowiedzieć (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pozdrawiam

+Quote Post
Oborniczanin
post Jan 28 2009, 12:34 PM
Post #16

Nowy
*

Użytkownik nr: 48

Witam!

Muszę przyznać, ze jestem pod dużym wrażeniem nowego forum (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) tzn samego przejścia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pamiętam czasy gdy Admin zarzekał się, że nie skorzysta z gotowych szablonów - a jednak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) he he (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
W sumie to nie użył słowa "nigdy" a być może zmiana wiąże się z postanowieniem noworocznym (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Osobiście gratuluje decyzji (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A co do starego forum - ja bym odpuścił (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Budujmy nowe, lepsze, piękniejsze i mam nadzieję, że bez bezsensownych kłótni jak to bywało na "starym" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
gimzi
post Jan 28 2009, 06:20 PM
Post #17

Nowy
*

Użytkownik nr: 45

adminie nowe forum jesli chodzi o działanie to wszystko super , tylko jest trochę za szaro

+Quote Post
prot
post Jan 28 2009, 11:49 PM
Post #18

Mieszkaniec
**

CYTAT(gimzi @ Jan 28 2009, 06:20 PM) *
adminie nowe forum jesli chodzi o działanie to wszystko super , tylko jest trochę za szaro

Widocznie to nowoczesne forum dopasowuje się do koloru za naszymi oknami , wiosną będzie zielone, a latem żółte .... też jestem zdania ,że mogło by być cieplej...choć na naszym forum

+Quote Post
Debesciak
post Feb 24 2010, 07:14 PM
Post #19

Mieszkaniec
**

Użytkownik nr: 47

CYTAT(admin @ Jan 17 2009, 07:11 PM) *
Witam wszystkich na nowym forum portalu ObornikiOnline.pl. Mam nadzieję, że Ci, którzy narzekali na funkcjonalność poprzedniego forum, teraz będą zadowoleni. W każdym razie ciekaw jestem Waszych opinii i z przyjemnością przeczytam co sądzicie na temat nowego forum.

Pozdrawiam
Admin

Czy te nowe forum idzie kupić lub przekupić? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 10th September 2010 - 09:37 PM