[forum] Nowe Forum |
![]() ![]() |
[forum] Nowe Forum |
Jan 17 2009, 07:11 PM
|
|
|
Administrator ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 46 Dołączył: 28-December 08 Użytkownik nr: 1 |
Witam wszystkich na nowym forum portalu ObornikiOnline.pl. Mam nadzieję, że Ci, którzy narzekali na funkcjonalność poprzedniego forum, teraz będą zadowoleni. W każdym razie ciekaw jestem Waszych opinii i z przyjemnością przeczytam co sądzicie na temat nowego forum.
Pozdrawiam Admin |
|
|
|
| Reklama |
Jan 17 2009, 07:11 PM
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Jan 17 2009, 09:23 PM
|
|
|
Mieszkaniec ![]() ![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 82 Dołączył: 17-January 09 Skąd: Oborniki Użytkownik nr: 10 |
Pytanie za 100 pkt a co z tematami i odpowiedziami ze starego forum .....???
chyba nie zostały wywalone ..i bedzie jeszcze można je zobaczyc... Nowe fotum w sumie jest z tego co widze lepsze lecz wolniej chodzi ale to juz tak jest z szablonami ..pozdr |
|
|
|
Jan 17 2009, 10:39 PM
|
|
|
Administrator ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 46 Dołączył: 28-December 08 Użytkownik nr: 1 |
To jest właśnie pytanie co zrobić z tematami i odpowiedziami ze starego forum. Nie są wywalone, ale co z nimi zrobić to za bardzo nie mam pomysłu.
|
|
|
|
Jan 17 2009, 10:56 PM
|
|
|
Mieszkaniec ![]() ![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 82 Dołączył: 17-January 09 Skąd: Oborniki Użytkownik nr: 10 |
Ja mam pomysła mozna je zablokowac i wrzucic na jakis link stare forum ....i tylko do odczytu tak aby sobie looknąc...
i 2 sprawa jak Faust sie zjawi to odrazu go na moderatora .bo teraz wiem ze jest taka opcja na nowym forum pozdro |
|
|
|
Jan 18 2009, 01:03 PM
|
|
|
Nowy ![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Dołączył: 17-January 09 Użytkownik nr: 7 |
Ja osobiscie uważam, że faktycznie, to dobry pomysł, żeby odpowiedzi ze starego forum były dostępne w wersji archiwalnej do odczytu. Podjerzewam, że w miare upływu czasu i tu wrócą "stare" aczkolwiek potrzebne i ciekawe tematy. Pozdrawiam.
|
|
|
|
Jan 18 2009, 09:20 PM
|
|
|
Nowy ![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Dołączył: 18-January 09 Skąd: Oborniki Użytkownik nr: 21 |
Też mam jedną propozycję. Mianowicie do działu z instytucjami dołożyć Obornicki Ośrodek Kultury zamiast "wydarzeń kulturalnych" w ogólnej części. Swoją drogą to nie ma ich zbyt wiele więc może jak zaczneimy pisać posty pod adresm konkretnej instytucji to ktoś się tym wreszcie zainteresuje...
|
|
|
|
Jan 18 2009, 09:25 PM
|
|
|
Mieszkaniec ![]() ![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 55 Dołączył: 18-January 09 Skąd: Oborniki Użytkownik nr: 25 |
Też jestem za dostępem do archiwum starego forum, a co do innych propozycji to: usuwanie zdublowanych postów (zdarzyło mi się to już przy pierwszym poście, a wcześniej chyba nigdy, więc jeśli prawdopodobieństwo dubli jest tak duże to albo Adminie będziesz miał dużo pracy, albo będzie pełno śmieci, albo dodasz może taką funkcję...)
|
|
|
|
Jan 18 2009, 11:43 PM
|
|
|
Szanowny Adminie pytanie za 2 pkt. czy przewidujesz z czasem innych moderatorów... (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif)
i pytanie za 3 pkt. dlaczego avatary ruchome gif nie są ruchome i pytanie za 95 pkt. czy można np. wstawić objekt ,filmik np you tube do newsa.. i pytanie za 0 pkt. jakiego koloru jest czerwony maluch (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pozdrawiam |
|
|
|
Jan 19 2009, 09:57 AM
|
|
|
Nowy ![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Dołączył: 19-January 09 Użytkownik nr: 30 |
i 2 sprawa jak Faust sie zjawi to odrazu go na moderatora .bo teraz wiem ze jest taka opcja na nowym forum pozdro Wstępnie się zgadzam :> z tym, że 2 sprawy: mało czasu, więc porządki będą robione 'z doskoku', a po drugie już od 1,5 roku nie mieszkam w Obo więc nie wiem czy mam prawo być modem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jan 19 2009, 09:35 PM
|
|
|
Szanowny Adminie pytanie za 2 pkt. czy przewidujesz z czasem innych moderatorów... (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif) i pytanie za 3 pkt. dlaczego avatary ruchome gif nie są ruchome i pytanie za 95 pkt. czy można np. wstawić objekt ,filmik np you tube do newsa.. i pytanie za 0 pkt. jakiego koloru jest czerwony maluch (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pozdrawiam Teraz powinny działać animowane avatary (proszę, żebyś przeładował avatar). W tej chwili można umieszczać tylko obrazki, ale zobaczę jak to wygląda z YouTube bo to ciekawy pomysł i może być przydatne: (IMG:http://www.obornikionline.pl/images/logo_obornikionline.gif) Oczywiście przewiduje innych moderatorów, czyżbys sie zgłaszał prot? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) FaUst, to nie jest żadna przeszkoda, więc rozumiem, że się zgłaszasz? Każdy z nas może czasami nie mieć czasu więc jeśli będzie nas kilku to damy radę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jan 19 2009, 09:48 PM
|
|
|
Nowy ![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Dołączył: 19-January 09 Użytkownik nr: 30 |
Mogę być, ale uprzedzam, że jestem upierdliwy i mam fizia na punkcie regulaminów i netykiety (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
Jan 19 2009, 11:33 PM
|
|
|
JA bardziej chyba będę moderowany niż gdybym to ja miał moderować .
.może z czasem gdy więcej ludzi będzie uczestniczyło w forum zrobimy glosowanie i razem wybierzemy kto ma moderować aby nie podejmować zbyt szybkich decyzji .. A poza tym mam za dobre serce jak na moderatora (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) PS. Po ostatniej rozmowie z Faustem i wiadomości powyżej zaczynam się zastanawiać nad tym ...czy faust nie zadaje się aby z Miodkiem ... |
|
|
|
Jan 20 2009, 07:38 AM
|
|
|
PS. Po ostatniej rozmowie z Faustem i wiadomości powyżej zaczynam się zastanawiać nad tym ...czy faust nie zadaje się aby z Miodkiem ... Od razu z Miodkiem... na niektórych forach robią ze mnie moda-faszystę (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jan 22 2009, 02:07 PM
|
|
|
pytanie bez punktów drogi Adminie ...dlaczego nie wyświetlają sie na forum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) EMOTKI (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) gdy nie jest się zalogowanym...pozdrawiam
|
|
|
|
Jan 25 2009, 09:34 PM
|
|
|
pytanie bez punktów drogi Adminie ...dlaczego nie wyświetlają sie na forum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) EMOTKI (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) gdy nie jest się zalogowanym...pozdrawiam Niestety sam tego nie wiem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ale spróbuję sie dowiedzieć (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdrawiam |
|
|
|
Jan 28 2009, 12:34 PM
|
|
|
Nowy ![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Dołączył: 28-January 09 Użytkownik nr: 48 |
Witam!
Muszę przyznać, ze jestem pod dużym wrażeniem nowego forum (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) tzn samego przejścia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pamiętam czasy gdy Admin zarzekał się, że nie skorzysta z gotowych szablonów - a jednak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) he he (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) W sumie to nie użył słowa "nigdy" a być może zmiana wiąże się z postanowieniem noworocznym (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Osobiście gratuluje decyzji (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A co do starego forum - ja bym odpuścił (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Budujmy nowe, lepsze, piękniejsze i mam nadzieję, że bez bezsensownych kłótni jak to bywało na "starym" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jan 28 2009, 06:20 PM
|
|
|
Nowy ![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Dołączył: 26-January 09 Użytkownik nr: 45 |
adminie nowe forum jesli chodzi o działanie to wszystko super , tylko jest trochę za szaro
|
|
|
|
Jan 28 2009, 11:49 PM
|
|
|
adminie nowe forum jesli chodzi o działanie to wszystko super , tylko jest trochę za szaro Widocznie to nowoczesne forum dopasowuje się do koloru za naszymi oknami , wiosną będzie zielone, a latem żółte .... też jestem zdania ,że mogło by być cieplej...choć na naszym forum |
|
|
|
Feb 24 2010, 07:14 PM
|
|
|
Mieszkaniec ![]() ![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Dołączył: 27-January 09 Użytkownik nr: 47 |
Witam wszystkich na nowym forum portalu ObornikiOnline.pl. Mam nadzieję, że Ci, którzy narzekali na funkcjonalność poprzedniego forum, teraz będą zadowoleni. W każdym razie ciekaw jestem Waszych opinii i z przyjemnością przeczytam co sądzicie na temat nowego forum. Pozdrawiam Admin Czy te nowe forum idzie kupić lub przekupić? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10th September 2010 - 09:37 PM |